Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

De Bazuin bij ‘Zomerzinnen’.

CGD6E7

De Bazuin opende het provincial literair festival ‘Zomerzinnen’.

Het provinciaal literair festival: ‘Zomerzinnen’, wordt dit jaar gehouden op zaterdag 20 juni in Emmen, culturele gemeente van Drenthe. Er werd met VOETBAL – momenteel een populiar boekenthema- en WIELENNEN, gekozen voor een sportieve invalshoek, mede omdat het festival samenvalt met het NK wielrennen, dat ook in Emmen wordt georganiseerd. De Jens-Vesting, het stadion van FC Emmen, is dan ook een uitgelezen locatie voor het literair festival.

De Bazuin werkte hieraan mee door de opening te verrichten o.a. door het spelen van een Voetbal (WK) Medley.

Poster zomerzinnen

Neem contact op