Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Koninklijke onderscheiding voor Theo van Kruistum

 

Op 24 oktober 2015 is Theo van Kruistum, dirigent van onze malletband, koninklijk onderscheiden door burgemeester Schollema van de Gemeente Pekela.

Dhr. Schollema reisde daarvoor speciaal af naar de Gemeente Delfzijl, waar in het clubgebouw van Kon. Wilhelmina een receptie werd gehouden ter ere van het 25 jarig dirigentschap van Theo bij de malletband van Kon.Wilhelmina.

De heer Schollema gaf een samenvatting van wat Theo voor muziekminnend Nederland heeft gedaan. Zoals de 25 jaar die hij nu dirigent is bij muziekvereniging Kon.Wilhelmina, maar ook bij de andere muziekverenigingen waar Theo dirigent is en was, jurylid bij concoursen en festivals, muziekdocent en als professioneel slagwerker bij de Johan Willem Friso Kapel.

Wij feliciteren Theo van harte met deze onderscheiding.

Bron: http://www.kon-wilhelmina.nl

Neem contact op