Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Sponsorkliks

SponsorkliksLOGO

Sponsorkliks, wat is dat?

Met Sponsorkliks kun je extra inkomen voor de vereniging verdienen zonder dat je daar echt iets extra’s voor hoeft te doen.

Het idee is dat je via de sponsorklikpagina aankopen doet bij de deelnemende webwinkels. Deze winkels sponsoren een klein deel (de commissie) aan de vereniging die je als sponsordoel hebt aangegeven.

Sponsor De Bazuin door je internetaankopen via deze link aan te schaffen. Sponsort u mee?

KLIK HIER voor meer informatie en hoe het in de praktijk werkt.

Sponsorkliks

SponsorkliksLOGO

Wist je dat De Bazuin samen met nog heel veel andere verenigingen in Nederland meedoet aan SponsorKliks? We ontvangen er geld mee, lees hieronder hoe simpel het is.
Bovendien maak je nu kans op 1 jaar 100% uitkering als je bij de aanmelding de promotie code KO-5061 invult.

 

Waarom meedoen met SponsorKliks?

Met SponsorKliks ontvang je een commissie door voor een online aankoop,  bijvoorbeeld bij Wehkamp, Bol of Coolblue, eerst op een SponsorKliks button te klikken. De button leidt naar een winkelpagina met alle deelnemende winkels, zie bijvoorbeeld de pagina van De Bazuin.

De winkels die meedoen betalen een commissie voor het leveren van hun producten en 75% van dit geld wordt uitgekeerd aan onze vereniging. SponsorKliks is al een heel aantal jaren actief en partner van diverse NOC*NSF bonden en Scouting Nederland.

 

Sponsorkliks – wat betekent dat?

Sponsorkliks betekent extra inkomen voor de vereniging zonder dat je daar als consument amper iets extra’s voor hoeft te doen.
Het idee is dat je via de sponsorklikpagina een online-aankoop doet bij de deelnemende webwinkels. De winkels hebben hun prijzen niet verhoogd, je betaalt dus niet meer als je via de sponsorklikpagina gaat bestellen.  De winkels die meedoen en dat zijn er echt heel veel, sponsoren een klein deel van het aankoopbedrag (de commissie) aan onze vereniging die je als sponsordoel hebt aangegeven op de sponsorklikpagina. In ons geval is het sponsordoel dus ”De Bazuin – Schoonebeek”.

Je kunt nu dus De Bazuin sponsoren door je internetaankopen via onderstaande de sponsorklikpagina aan te schaffen, doet u ook mee?

Sponsort u ons ook via ‘sponsorkliks’?

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Hieronder zie je een pagina met alle deelnemende webwinkels, kies de winkel uit waar je denkt iets te gaan kopen en klik op het logo van de webwinkel.
  2. De webwinkel opent dan in een nieuw scherm waarin aan de bovenkant staat dat de commissie bedoeld is voor De Bazuin – Schoonebeek.
  3. Bestel wat je kopen wil en de commissie gaat automatisch (na een goedkeuring van de organisatie) naar De Bazuin.


Je kunt ook in je browser knoppen in de bladwijzerbalk zetten voor webwinkels waar je regelmatig iets koopt.
Hoe dat werkt wordt uitgelegd in onderstaande video’s.

Voor Chrome, KLIK HIER
Voor Firefox, KLIK HIER

Voor andere browsers gaat het op een bijna identieke manier, succes.

 

Neem contact op