Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Concert jeugd- en fanfareorkest in Valthermond

Het Jeugdorkest en het Fanfareorkest waren zaterdag 7 november te gast bij muziekvereniging SDG Juliana te Valthermond om gezamenlijk met het fanfareorkest van SDG Juliana een concertavond te verzorgen.

Leuke bijkomstigheid was dat ook het jeugdorkest van De Bazuin samen met het jeugdorkest van Crescendo uit Gramsbergen deelnamen aan deze avond. Ze hebben ’s middags de gezamenlijke nummers nog eens goed doorgenomen in een korte generale repetitie.

In een goed gevulde sportzaal in Het Brughuus trapte het jeugdorkest om half acht af, waarna het fanfareorkest van De Bazuin aan de beurt was. Onder leiding van dirigent Jan Jager waren twee nonstop sets ingestudeerd van elk ongeveer 20 minuten. Jan is sinds de zomervakantie opnieuw dirigent van het fanfareorkest. Met Toccata als eerste nummer werd direct een toon gezet die tot aan het eind van de twee sets overeind bleef. Up tempo en vol passie werden de muzikanten door Jan uitgedaagd meer uit zichzelf te halen dan ooit. Dat lukte aardig, gezien de complimenten na afloop.

Er kan dan ook teruggeblikt worden op een succesvolle start van het seizoen.

Neem contact op