Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Oktoberfest bleek een gouden keuze.

2016-10-29-oktoberfest-1   2016-10-29-oktoberfest-5

Het was een super feest, zaterdag avond 29 oktober 2016.
Een grote vrijwilligersschare van de organisatoren, Muziekvereniging De Bazuin en Volleybalvereniging Thriantha, hadden dan ook zeer hun best gedaan de zaal in een Beierse sfeer onder te dompelen. Zo werden de biertjes in pullen geschonken en waren braadworsten te koop.
Daarnaast was er, tussen 21:00 U. en 01:00 U., een non-stop muziekprogramma. De muziek werd natuurlijk door De Bazuin verzorgd maar voor deze avond was ook partyband ZUGABE gecontracteerd Als er dan bij aanvang ook nog een volle zaal Schoonebekers in Lederhose en/of Dirndl aanwezig is kon voor de organisatoren het Oktoberfest al niet meer mislukken.

Als muziekvereniging hadden we voor deze avond een special ‘feest’programma ingestudeerd.
Dat ook dat aansloeg bleek al na de eerste noten. Het publiek stond al tijdens de eerste nummers op de banken uit volle borst mee te zingen. Leuk detail daarbij was dat de tekst op grote schermen werd getoond.

Onder de invloed van dit succes gingen al stemmen op om dit volgend jaar opnieuw te doen. We beloven niets maar zo’n feest smaakt zeker naar meer. (Red.: er is een datum bekend gemaakt voor “Oktoberfest Schoonebeek 2017 en wel 28 oktober.”)

We willen langs deze weg alle bij het feest aanwezige Schoonebekers bedanken voor het, in passende kledij, aanwezig zijn op dit feest.

2016-10-29-oktoberfest-4  2016-10-29-oktoberfest-2  2016-10-29-oktoberfest-6

Op de fotopagina van ZUGABE staan zeer veel foto’s van deze geweldige feestavond, neem een kijkje en ontdek jezelf als je erbij bent geweest.
Of bekijk ze op hun facebook-pagina

Neem contact op