Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Voorspeelavond

voorspeelavond-solistenconcoursdrumstel

Op vrijdagavond 27 januari wordt er een voorspeel avond georganiseerd. Veel Bazuinleden, blazers en slagwerkers, laten horen wat ze allemaal kunnen op hun muziekinstrument.
Iedereen kan meedoen, van jong tot oud, ook de leerlingen die alleen les hebben en nog niet in het fanfareorkest of malletband meespelen. Er is een jury aanwezig zijn die de muzikanten zal beoordelen en van tips kan voorzien. De Bazuin organiseert zo’n voorspeelavond vooral om te leren maar ook om alleen te kunnen spelen.

Wilt u graag komen kijken en aanmoedigen, dat kan! Iedereen is van harte welkom en de entree is vrij!

Wanneer: 27 januari 2017
Waar: Grote zaal in ’t Aole Gemientehoes
Hoe laat: om 19.30  in `t Aole Gemoentehoes

Neem contact op