Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Jaarlijks concert De Bazuin op 18 maart.

Op zaterdagavond 18 maart zal Sporthal de Kampen weer het toneel zijn voor het jaarlijks concert van De Bazuin. Vanaf 19.30 zullen beide afdelingen met een gezamenlijk nummer openen, waarna een nagenoeg non-stop programma ten gehore wordt gebracht door malletband en fanfare.

De ‘concertzaal’ zal dit jaar een andere opzet hebben, geen podium voor muzikanten of publiek, geen lange rijen met stoelen maar een minder formele opzet. Denk hierbij aan ronde tafels met stoelen en statafels.
Het jaarlijks concert wordt dit jaar gehouden als opmaat voor verschillende evenementen die later dit seizoen op de agenda staan.

De fanfare gaat op 10 juni met elkaar een dag naar Schiermonnikoog voor een festival, u hoort tijdens het concert met welke nummers de fanfare wil scoren op dit festival.
De malletband zal op 1 juli in het Duitse Rastede deelnemen aan een Europees kampioenschap voor percussion ensembles. U kunt op het concert alvast horen waarmee ze kampioen willen worden. Daarnaast wil de malletband u nog even mee terugnemen naar het onlangs gehouden oktoberfest en alvast vooruitblikken op het komende oktoberfest!

Kortom, genoeg afwisseling op deze jubileumavond.

De Bazuin bestaat dit jaar 80 jaar en wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom mogen alle donateurs op vertoon van hun donateurskaart gratis naar binnen met 2 personen!

Poster jaarlijks concert 2017
Poster.

Neem contact op