Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Malletband opnieuw een goed resultaat op muziekfestival te Rastede (DL).

Na hun eerste concertdeelname in 2013, nam de malletband op 1 juli j.l. opnieuw deel aan de concertwedstrijden tijdens de Rasteder Musiktage 2017.

De sfeervolle opening ‘Sounds of Centenary Memories’, waarbij de malletband ondersteuning had van een aantal ‘vogels’ die op de tribune hadden plaatsgenomen, werd gevolgd door een virtuele wandeling door New York met het nummer ‘New York Impressions’ dat uit 6 delen bestaat, elk deel met zijn eigen sfeer en beleving. Als laatste nummer werd het eerste deel van ‘Three Contrasts for Percussion’ gespeeld,  een swingende afsluiter van dit optreden.
Daarna brak een periode van spanning aan want hoewel we positief gestemd waren over het optreden zou de juryuitslag pas lopende de aansluitende zondag bekend worden gemaakt.

Eindelijk, rond 19:30 U. werd de uitslag ontdekt op de website van de Rasterde Musiktage, met een score van 90,25 scoorde de malletband een 1e prijs, een gouden medaille, met onderscheiding. Voorwaar een prestatie waar de groep trots op is.

Nu op naar het volgende hoogtepunt, het Oktoberfest Schoonebeek 2017.

Neem contact op