Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Oktoberfest 28 oktober 2017 weer een groot succes.

Het was weer een zeer geslaagde feestavond zaterdag 28 oktober.

Een goed gevulde sporthal ‘De Kampen’ helemaal in de sfeer van een Duitse Biergarten, feestmuziek door Muziekvereniging De Bazuin en Partyband Zugabe en een prima geregeld catering door Volleybalvereniging Thriantha. Allemaal ingrediënten die garant stonden voor een geweldige feestavond met non-stop livemuziek tussen 21:00 U. en 01:00 U.

Schoonebeek telt zo’n 5000 inwoners, dan is het bijzonder te weten dat ruim 1 op de 10 Schoonebekers de gang naar de sporthal vonden en ook nog 90% in ‘Oktoberfestkleidung’.

We willen alle sponsoren ook langs deze weg bijzonder bedanken voor hun bijdrage aan dit muziekfeest.

Samen met Volleybalvereniging Thriantha werd al heel snel na de eerste uitgave van het Oktoberfest in 2016 besloten dat dat een vervolg moest krijgen. Ook nu is al snel duidelijk gemaakt dat er volgend jaar weer een Oktoberfest georganiseerd gaat worden.
Oktoberfest Schoonebeek 2018 is op 27 oktober.

Kijk ook op de Facebookpagina.

2017-10-28, Oktoberfest - Balkonuitzicht-0

 

Neem contact op