Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Rabobank clubkas-campagne

Klubkas campagne-2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Help De Bazuin geld verdienen en stem op ons tijdens de Rabobank clubkascampagne.
Meer info op de RABOBank campagne-site.

Als lid van de bank ontvangt u een unieke stemcode via de post of e-mail, waarmee u op uw favoriete clubs kunt stemmen. Alle leden van Rabobank Emmen-Coevorden worden persoonlijk uitgenodigd om hun stemmen uit te brengen. Ieder lid krijgt drie stemmen ter beschikking die uitsluitend via internet uitgebracht kunnen worden. Dit gaat op een beveiligde manier. Een lid mag maximaal twee stemmen op een zelfde vereniging uitbrengen. Wil een lid alle stemmen gebruiken, dan zal hij/zij dus op minimaal twee verschillende verenigingen/stichtingen moeten stemmen. Een lid kan op maximaal drie verschillende verenigingen/stichtingen stemmen.

Met uw persoonlijke stemcode kunt u vanaf 31 mei tot en met 13 juni 2018 inloggen en uw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen.

Steun ons en breng uw stem uit op De Bazuin – Schoonebeek
2018 Rabobank Clubkas Campagne

Neem contact op