Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Sportspektakel Schoonebeek

Promo 2018

 

 

 

 

 

GEZOCHT: Jeugdteams

VOOR:  Muzikale Jeugd Zeskamp, voor kinderen uit groep 5 t/m 8.
Per team 4-6 kinderen.
Elk team een eigen sponsor vanuit de Schoonebeker middenstand!

Middenstand’s Muzikale Jeugd Zeskamp.

Muziek, spel en middenstand gaan samen.

Aan de ‘Middenstand’s Muzikale Jeugd Zeskamp’ kunnen alle kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen deelnemen. Teams bestaan uit 4-6 kinderen. De samenstelling van de groep bepalen kinderen en hun ouders samen. Behalve leeftijd bestaan er geen eisen voor een groep.

Dit onderdeel wordt in nauwe samenwerking tussen Muziekvereniging De Bazuin en Schoonebeek in Actie georganiseerd. De Middenstandsvereniging Schoonebeek gaat dit onderdeel in het bijzonder ondersteunen!

Alle teams krijgen shirts van de ondersteunende middenstander en het team krijgt dan natuurlijk de naam van deze middenstander (naast hun eigen naam). Daarnaast krijgen alle kinderen die meedoen nog een leuk en lekker verrassingspakket en een cadeautje.  Dus alle reden om mee te doen!

De spellen:

Spel 1: Trommelschaatsen

Spel 2: Waterdeuntje

Spel 3: Het letterspel

Spel 4: Muzikaal puzzelen

Spel 5: Knikkerbaan

Rode draad: Pictionary

Flyer Sportspektakel basisscholen

Klik hier voor meer info en aanmelden!

 

Neem contact op