Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

BAZUINPARADE.

BAZUINPARADE is de naam van ons verenigingsblad, komt twee keer per jaar uit en heeft een oplage van rond de 290.
Het blad is primair bedoeld om onze donateurs op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van De Bazuin. De BAZUINPARADE voorziet daarmee mede in onze behoefte om verenigingsinformatie binnen de geïnteresseerden in onze muziekvereniging te verspreiden, zoals info van de penningmeester, voorzitter en de samenstelling van de redactie, verslagen van activiteiten, informatie van Stichting Vrienden van De Bazuin etc.

Naast de papieren versie is de BAZUINPARADE ook digitaal te lezen en wel via onderstaande links.

Bazuinparade Juni 2014  Bazuinparade December 2014  Voorblad BAZUINPARADE juni 2015  Bazuinparade voorblad dec.2015  Voorblad juni 2016  frontpagina-parade-dec-2016

BAZUINPARADE Juli 2017

BAZUINPARADE FEBR.-2018

 

 

 

 

Alle adverteerders in ons blad, danken wij hartelijk voor hun bijdrage.

Bij klikken op de advertenties komt u op hun internetpagina, als het bedrijf daarin voorziet.

Adverteerders:

De Buurn

image003

image005

image013

image019

image021

image027

image037

speed-repair-coevorden

logo-wolfshoeve

Neem contact op