Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Fanfare haalt eerste prijs op in Drachten

Op het concertconcours in Drachten op 5 november j.l. haalde het fanfareorkest met precies 80 punten een verdienstelijke eerste prijs. Er werd na het optreden gehoopt op een ruime eerste prijs maar gezien de vele jeugd die het afgelopen jaar is ingepast, de matige prestatie in Rastede en de toch vele 2e prijzen die werden gehaald door andere korpsen mag men hier best trots op wezen.

Zoals zo vaak was het ook dit keer een prettige dag vol muziek met voor een aantal weer het zo langzamerhand traditionele bezoek aan de chinees.

De fanfare op het Concours in Drachten in 2011

Neem contact op