Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Malletband timmert aan de weg


De malletband van de Bazuin nam zaterdag 30 juni deel aan de concertwedstrijden in Rastede. Voor een nagenoeg lege sporthal werd een zeer afwisselend programma gebracht.

Er werd onder leiding van Theo van Kruistum gestart met het swingende Splash, daarna Horo-Witz! in de bijzonder 11/8 maatsoort. Er werd afgesloten met Dream of the Return. In dat laatste nummer worden alle facetten van muziek verenigd, geweldig mooie akkoorden, bijzondere effecten, zang, geweldige slagwerksolo met een uitbundig slot.

Ook de jury vond het bijzonder en ook goed want ze beloonden het optreden met maar liefst 92 punten (een eerste plaats met onderscheiding), het op één na hoogst aantal punten van de concertwedstrijden.

Men was ook over de dirigent te spreken, want onze THEO scoorde een 9, ook een eerste plaats!

De video van het optreden is hier te bekijken.

Neem contact op