Malletband timmert aan de weg


De malletband van de Bazuin nam zaterdag 30 juni deel aan de concertwedstrijden in Rastede. Voor een nagenoeg lege sporthal werd een zeer afwisselend programma gebracht.

Er werd onder leiding van Theo van Kruistum gestart met het swingende Splash, daarna Horo-Witz! in de bijzonder 11/8 maatsoort. Er werd afgesloten met Dream of the Return. In dat laatste nummer worden alle facetten van muziek verenigd, geweldig mooie akkoorden, bijzondere effecten, zang, geweldige slagwerksolo met een uitbundig slot.

Ook de jury vond het bijzonder en ook goed want ze beloonden het optreden met maar liefst 92 punten (een eerste plaats met onderscheiding), het op één na hoogst aantal punten van de concertwedstrijden.

Men was ook over de dirigent te spreken, want onze THEO scoorde een 9, ook een eerste plaats!

De video van het optreden is hier te bekijken.

Scroll naar boven