Kom kijken en luisteren; slotconcert muzikaal weekend!

Komende zaterdag en zondag wordt het jaarlijkse jeugdstudieweekend gehouden in groepsaccomodatie De Biggenhof in Holsloot. De ruim 90 deelnemers zijn afkomstig van de muziekverenigingen Excelsior Oosterhesselen, Stedelijke Muziekvereniging Coevorden, Crescendo Sleen en De Bazuin Schoonebeek.

Tijdens het weekend wordt in twee groepen, een blazers- en slagwerkgroep een aantal muziekstukken ingestudeerd onder leiding van Janny Kruimink, Arjan Dunning en Jos van Elburg. In totaal zijn er zes repetities die worden afgewisseld met sport- en spelactiviteiten, een barbecue en natuurlijk het kampvuur!

Zondag 16 september om 15.00 uur wordt het muzikale weekend afgesloten met het slotconcert op het terrein van De Biggenhof. De blazers- en slagwerkgroep laten horen wat ze hebben ingestudeerd en tussendoor wordt er kort teruggeblikt op het weekend.

Dus, kom kijken en ervaar samen met ons de muzikale afsluiting van het jeugdstudieweekend!

Datum  : 16 september
Tijd       : 15.00 – 15.45 uur
Plaats   : Groepsaccomodatie De Biggenhof, Schoolstraat 18, Holsloot
Wat      : Slotconcert met eindresultaat blazers- en slagwerkgroep

Scroll naar boven