Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Kom kijken en luisteren; slotconcert muzikaal weekend!

Komende zaterdag en zondag wordt het jaarlijkse jeugdstudieweekend gehouden in groepsaccomodatie De Biggenhof in Holsloot. De ruim 90 deelnemers zijn afkomstig van de muziekverenigingen Excelsior Oosterhesselen, Stedelijke Muziekvereniging Coevorden, Crescendo Sleen en De Bazuin Schoonebeek.

Tijdens het weekend wordt in twee groepen, een blazers- en slagwerkgroep een aantal muziekstukken ingestudeerd onder leiding van Janny Kruimink, Arjan Dunning en Jos van Elburg. In totaal zijn er zes repetities die worden afgewisseld met sport- en spelactiviteiten, een barbecue en natuurlijk het kampvuur!

Zondag 16 september om 15.00 uur wordt het muzikale weekend afgesloten met het slotconcert op het terrein van De Biggenhof. De blazers- en slagwerkgroep laten horen wat ze hebben ingestudeerd en tussendoor wordt er kort teruggeblikt op het weekend.

Dus, kom kijken en ervaar samen met ons de muzikale afsluiting van het jeugdstudieweekend!

Datum  : 16 september
Tijd       : 15.00 – 15.45 uur
Plaats   : Groepsaccomodatie De Biggenhof, Schoolstraat 18, Holsloot
Wat      : Slotconcert met eindresultaat blazers- en slagwerkgroep

Neem contact op