Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Kunst- en cultuurmanifestatie

De Malletband heeft zaterdag 20 september j.l. 2 optredens verzorgd tijdens de kunst- en cultuurmanifestatie die georganiseerd was rondom ’t  Oale Gemientehoes.

De 1ste editie van dit evenement trok veel bezoekers, wij hopen dan ook dat dit evenement een vervolg gaat krijgen in Schoonebeek!

De Malletband speelde deze middag als enige afdeling van De Bazuin. Veel jeugdleden van de Fanfare waren wel aan het musiceren, maar dan tijdens een jeugdstudieweekend in Oosterhesselen, dit wordt jaarlijks georganiseerd door verschillende verenigingen in Zuid-Oost Drenthe.

De overige leden van de Fanfare hebben deze middag alle belangstellenden te woord gestaan, hiervoor was een kraam ingericht met informatie van de vereniging.

 

 

 

 

Neem contact op