Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Try-out concert blijkt goede opmaat!

De fanfare heeft op vrijdagavond 7 november haar concours programma voor het eerst ten gehore gebracht in het openbaar.

Onder het toeziend oog van jurylid Alfred Willering en andere belangstellenden mocht de fanfare haar programma uitvoeren.

Na het concert heeft dirigent Harry van Bruggen de beoordelingen van het jurylid meegekregen om te bestuderen, zodat hij de laatste 2 weken de punten op de i kan gaan zetten.

Voor sommige (jeugdige) muzikanten was deze avond de eerste kennismaking met het spelen voor een Jury, en spelen in een andere omgeving met andere akoestiek is altijd even weer wennen.

De komende 2 weken zal het orkest verder toewerken naar het concours, wilt u daarbij aanwezig zijn?

Het concours wordt gehouden op zaterdag 22 november in Surhuisterveen.

Muziekvereniging De Bazuin zal rond 12.30 haar optreden verzorgen.

Houdt u onze website in de gaten voor verdere info.

 

try

(het fanfare orkest aan het inspelen in de Europawegkerk te Schoonebeek)

Neem contact op