Een nieuw seizoen

Met het eindigen van de schoolvakantie begint voor De Bazuin het nieuwe muzikale seizoen.

Donderdagavond begint de Malletband weer met haar repetities en vrijdagavond heeft het opleidingsorkest en de fanfare haar eerste repetitie. De Bazuin is blij te kunnen vermelden dat de fanfare een nieuwe dirigent heeft; Jan Jager.

Jan Jager is geen onbekende voor de fanfare, hij heeft al verscheidene jaren voor het orkest gestaan.

Na deze eerste week van repetities┬ámag De Bazuin tijdens de traditionele ‘Feestweek’ zich alweer presenteren aan de Schoonebeker bevolking.

Op woensdagmiddag 26 augustus zal De Bazuin door middel van een marktkraam u allerlei informatie verstrekken over de vereniging. Woensdagavond vanaf 18 uur mag het opleidingsorkest haar muzikale vorm laten zien. En op de laatste zaterdag van augustus gaan de Malletband en de fanfare alle wandelaars muzikaal uitzwaaien. Dit alles ter gelegenheid van de Boortorenwandeltocht.

 

 

 

Scroll naar boven