Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Een nieuw seizoen

Met het eindigen van de schoolvakantie begint voor De Bazuin het nieuwe muzikale seizoen.

Donderdagavond begint de Malletband weer met haar repetities en vrijdagavond heeft het opleidingsorkest en de fanfare haar eerste repetitie. De Bazuin is blij te kunnen vermelden dat de fanfare een nieuwe dirigent heeft; Jan Jager.

Jan Jager is geen onbekende voor de fanfare, hij heeft al verscheidene jaren voor het orkest gestaan.

Na deze eerste week van repetities mag De Bazuin tijdens de traditionele ‘Feestweek’ zich alweer presenteren aan de Schoonebeker bevolking.

Op woensdagmiddag 26 augustus zal De Bazuin door middel van een marktkraam u allerlei informatie verstrekken over de vereniging. Woensdagavond vanaf 18 uur mag het opleidingsorkest haar muzikale vorm laten zien. En op de laatste zaterdag van augustus gaan de Malletband en de fanfare alle wandelaars muzikaal uitzwaaien. Dit alles ter gelegenheid van de Boortorenwandeltocht.

 

 

 

Neem contact op