Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Concert muziek telt OBS De Iemenhof

Op zaterdag 28 november was het concert MuziekTelt. Groep 5 t/m 8 van basisschool OBS De Iemenhof hadden een belangrijke rol deze middag. De kinderen uit deze groepen hebben zes week lang muziekles gehad en zij hebben tijdens dit concert laten zien en horen wat ze hebben ingestudeerd. Naast de optredens van groep 5 t/m 8 lieten het fanfareorkest, malletband en opleidingsorkest enkele nummers horen.

Klik op de foto om alles terug te luisteren.

Neem contact op