Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

3de editie Oktoberfest

poster bovenkant

De Bazuin is zich weer aan het voorbereiden voor het Oktoberfest in sporthal De Kampen. Samen met Partyband Zugabe zullen zij een avondvullend programma verzorgen. Theo Driessen zal samen met De Bazuin de meeste nummers meezingen; feest gegarandeerd!

Ondertussen zijn er nog 6 tafels beschikbaar; te reserveren via secretariaat@thriantha.nl. natuurlijk zijn er ook losse kaarten verkrijgbaar, DIO Markant aan de Europaweg in Schoonebeek.

Zonder onze sponsoren kunnen wij geen feest organiseren, hieronder ziet u alle tafel-sponsoren van het Oktoberfest.

LJ computer cleaning


mts hans logo


logo-meru


logo-a-engineering

Daarnaast willen wij de kleinere sponsoren niet vergeten:

markant-afbeeldinglogo_bekman_RGB

Neem contact op