Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

4de editie oktoberfest Schoonebeek

Op zaterdagavond 26 oktober zal De Bazuin zich wederom onderdompelen in duitse sferen. Naast duitse hits zullen er natuurlijk ook nederlandstalige nummers worden gespeeld. Naast De Bazuin zullen Die Lustigen Moeflons Musikanten optreden.

Vriendentafels zijn te koop voor 100 euro, hiervoor krijg je een tafel voor 10 personen op een mooie plek in de zaal. reserveren van deze tafels kan via: oktoberfestschoonebeek@hotmail.com.

Natuurlijk zijn er ook losse kaarten te koop. Vanaf 1 oktober kunnen deze weer gekocht worden. Het voorverkoop adres is nu nog niet bekend.

Neem contact op