Ingrid Staal wint Maestro 2023

Op 17 juni jl. was het eindelijk zo ver. Na weken studeren en een aantal repetities met de beide afdelingen van de vereniging werd het Maestro concert gehouden. Drie prominente Schoonebeekers gingen met elkaar de strijd aan om de Maestro-titel en de felbegeerde gouden baton. Na twee bloedstollende dirigeer rondes ging Ingrid Staal (voorzitter van Schoonebeekse Voetbal Vereniging ’04)  er met de hoofdprijs vandoor. Daarbij liet ze Jan Hermes (Dominee van Protestantse Gemeente Schoonebeek) en Martijn Jansen (voorzitter van Volleybalvereniging Thriantha) achter zich.

Graag willen we iedereen die aan deze avond heeft meegewerkt bedanken, met in het bijzonder de kandidaten, Mark Stouwdam (presentatie/zang), Derk-Jan Habers (jurylid), Margriet Wesselink (jurylid) en Sabrina Benjamins (jurylid).

Scroll naar boven