Oktoberfest Schoonebeek 2024

26-10-2024 | 20.30 uur | Sporthal De Kampen, Schoonbeek

Muziek

De muziek wordt zoals altijd verzorgt door De Bazuin i.s.m. een band. De band van dit jaar is Alm Power! Met Alm Power ben je gegarandeerd van de mooiste Oostenrijkse muziek en de beste Duitse Schlagers. Ultieme meezingers en lekkere dijenkletsers. Deze 3 mans formatie uit Zuid Limburg (NL) timmert al een tijdje hard aan de wegen staat garant voor de beste ‘Tirolische’ muziekervaring!

De band is een 3-mans formatie bestaande uit Maikel, Levi & Ed die goed op elkaar ingespeeld. Maikel speelt al vanaf zijn jeugd op de Steirische Harmonica en zorgt o.a. voor de zang. Levi volgde drumles op de muziekschool en speelde bij diverse verenigingen en is daardoor verantwoordelijk voor de drums en zang. De band wordt gecompleteerd door Ed, hij maakte met zijn trompet al ruim 30 jaar deel uit van het duo Trumpet Stars.

Drie topartiesten die ons Oktoberfest helemaal af gaan maken. Komt dat zien en koop direct je kaarten.

Entreeprijzen

Entree kosten p.p.: € 13,50
Kosten tafel (incl. 8 personen entree): € 104,-

Kosten halve tafel (incl. 4 personen entree): € 52,-

Kaartverkoop enkel online, vanaf 1 september.
Betalingen tijdens het Oktoberfest alleen met PIN.

Vrijwilligers

 

Het Oktoberfest kan niet worden georganiseerd zonder de inzet van vrijwilligers. Ook dit jaar moet het Oktoberfest in de sporthal voor het weekend opgebouwd worden en op de zondag na het feest weer afgebouwd. Hiervoor kunnen we wel wat hulp gebruiken.

Ga naar de vrijwilligerspagina voor informatie of meld je direct aan als vrijwilliger door op onderstaande knop te klikken!

Sponsoren

Oktoberfest Schoonbeek 2024 zoekt feestelijke samenwerkingen voor een onvergetelijk feest. Speciaal voor bedrijven die dit jaar sponsor willen zijn van het Oktoberfest hebben we verschillende sponsorpakketten samengesteld. Kijk snel op de sponsorpagina en help ons dit feest weer te organiseren!

Scroll naar boven