Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziekfestival Delfzijl

23 september 2023 | 13:00 - 16:30

Tijdens het Muziekfestival in Delfzijl zal de fanfare samen met het harmonie orkest en de malletband van muziekvereniging Koningin Wilhelmina Delfzijl een optreden verzorgen.

Over het Muziekfestival Delfzijl

Beleef twee dagen lang het grootste openlucht festival voor blaas- en slagwerkmuziek in het noorden van Nederland. Deze 11ᵉ editie van het Muziekfestival Delfzijl bestaat dit jaar uit maar liefst 4 verschillende programma-onderdelen.

Op 23 en 24 september 2023 zullen meer dan 900 muzikanten, ruim 30 orkesten, ensembles etc. het centrum van Delfzijl vullen met zeer afwisselend live muziek. Een uniek evenement en gratis toegankelijk (m.u.v. de tribune).

Zaterdagmiddag

Het middagprogramma is de start van het Muziekfestival Delfzijl en vindt plaats van 13:00u t/m 16:30u in het centrum van Delfzijl.

Beleef tijdens het middagprogramma concerten en optredens die door zeven verschillende Harmonieorkesten, Fanfares, Slagwerkensembles en een Bigband en Steelband worden gegeven. De meer dan 250 muzikanten gaan zorgen voor zeer uiteenlopende optredens. Ieder orkest heeft zijn eigen stijl en repertoire.

Streetparade
Het einde van het middagprogramma zal worden ingeluid door de Streetparade die om ca. 16:30u het centrum van Delfzijl binnenkomt.

Verdere programmering

Voor het volledige programma van het Muziekfestival in Delfzijl kijkt u op de website van de organisatie.

Gegevens

Datum:
23 september 2023
Tijd:
13:00 - 16:30
Site:
https://www.muziekfestivaldelfzijl.nl/programma/middagprogramma

Organisator

Muziekfestival Delfzijl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Centrum – Delfzijl
Molenbergplein
Delfzijl, Groningen 9934 CC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven