Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Examen concert Karlijn Leemans

Plaats: PKN kerk aan de Europaweg in het centrum van Schoonebeek
Datum: vrijdag 8 juni 2012
Aanvang: 19.30
Toegang gratis

Als onderdeel van haar D-examen op trompet treed Karlijn op als soliste met begeleiding van het Fanfare orkest van Muziek vereniging De Bazuin Schoonebeek.

Dat Karlijn een talent is blijkt wel uit het feit dat ze nu reeds examen mag doen voor het hoogst haalbare amateur diploma. Voor de beeldvorming: indien je nog verder wil studeren moet je naar het conservatorium. De 17-jarige Karlijn heeft dit niveau reeds bereikt terwijl ze nog maar 7 ½ jaar lid is van De Bazuin en les heeft genoten via Bazuin en CQ, de muziekschool.

Karlijn en De Bazuin brengen een gevarieerd programma met o.a.:

  • Euro Celebration (mars)
  • Sword of Honour
  • Concertino (solist Karlijn)
  • Perhaps Love (John Denver)
  • Introduction of Modern Beat (solist Karlijn)
  • One Thousand Voices (The Voice of Holland)
Neem contact op