Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Bazuin zoekt dirigent

Muziekvereniging De Bazuin te Schoonebeek zoekt voor haar afdeling fanfare een inspirerende en enthousiaste dirigent die feeling heeft met een orkest waarin zowel volwassenen als ook veel jeugd speelt. Bij voorkeur met ervaring en in het bezit van het diploma Hafabra directie en eventueel uitvoerend musicus.

Naast het fanfareorkest bestaat de muziekvereniging uit een malletband, majorettes, beginners-/ opleidingsorkest en heeft een eigen slagwerkopleiding. De fanfare komt uit in de 4e divisie en verzorgt naast concerten tevens samen met de mallet en majorettes mars- c.q. straatoptredens. De fanfare repeteert op de vrijdagavond.

Info: fanfare coördinator Henk Nakken, tel;0524 -532182. Uw sollicitatie kunt u tot uiterlijk 1 juni 2012 richten aan de secretaris, mevr. M. Leemans, Stieltjeskanaal 104, 7756 PG Stieltjeskanaal. Of per e-mail (secretarisdebazuin@hotmail.nl)

Functieprofiel

Muziekvereniging De Bazuin te Schoonebeek zoekt voor haar afdeling fanfare een inspirerende en enthousiaste dirigent.

Het fanfareorkest bestaat uit ongeveer 35 leden en heeft een gevarieerde samenstelling, in zowel ervaring als leeftijd. De fanfare vindt het belangrijk om naast tweejaarlijkse deelname aan  concours of festival, concerten te verzorgen die publiek en leden amuseren. Bij elk optreden is het belangrijk om het maximale uit het orkest te halen, waarbij plezier en prestatie hand in hand gaan.

Naast het fanfareorkest bestaat de muziekvereniging uit een malletband, majorettes, beginners-/ opleidingsorkest en heeft een eigen slagwerkopleiding. De fanfare komt uit in de 4e divisie. en verzorgt naast concerten tevens samen met de mallet en majorettes mars- c.q. straatoptredens.

Functie-eisen:

  • In het bezit van het diploma hafabra-directie
  • Eventueel in het bezit van het diploma uitvoerend musicus, zodat het verzorgen van muzieklessen in de toekomst mogelijk is.
  • Een inspirerende, coachende en enthousiasmerende rol voor jong en oud, zodat aan de muzikale ontwikkeling van het orkest vorm en inhoud wordt gegeven.
  • Een gezonde dosis overwicht, maar weet ook de muzikanten te boeien en te motiveren het maximale uit zichzelf te halen
  • Gedegen kennis van programmasamenstelling, gerelateerd aan de ontwikkeling van de vereniging.
  • Betrokkenheid bij de vereniging als geheel en bereidheid een bijdrage te leveren aan de groei (jeugdbeleid, ontwikkeling vereniging, etc)

Overige informatie:

  • Beschikbaar vanaf september 2012
  • Repetitie op vrijdagavond 19.15 – 21.30 uur
  • De dirigent is lid van de muziekcommissie

Info: fanfare coördinator Henk Nakken, tel; 0524 -532182. Uw sollicitatie kunt u tot uiterlijk 1 juni 2012 richten aan de secretaris, mevr. M. Leemans, Stieltjeskanaal 104, 7756 PG Stieltjeskanaal. Of per e-mail (secretarisdebazuin@hotmail.nl)

Neem contact op