Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Nieuwe Marimba

De malletband diende een verzoek in bij het bestuur om een nieuwe marimba te mogen aanschaffen omdat er meer spelers waren dan instrumenten.

Dan kijk je eerst bij het merk waar je het beste vertrouwd mee bent. In ons geval is dat VANCORE, uit Joure. Men heeft ten opzichte van vorige versies van de concertmarimba’s het onder-frame aanmerkelijk verstevigd en het verstelmechanisme verbeterd, zodat de keuze niet moeilijk was.

We repeteren dan ook vanaf 7 juni met de nieuwe Vancore marimba. Op dit moment spelen we bij de malletband met 4 marimba’s, waarvan drie Vancore’s en drie xylofoons, waarvan één Vancore.

Neem contact op