Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Geslaagd!

In het muziekcentrum Westerveld hebben 3 van onze slagwerk leerlingen op 8 Juni j.l. examen gedaan voor hun A-diploma ongestemd slagwerk.

Door de examinatoren Theo van Kruistum en Michiel Gerringa zijn ze beoordeeld op onder andere hun ritmische vaardigheden en techniek. Nadat ze alle drie 20 minuten hebben laten zien en horen wat ze kunnen zijn ze geslaagd voor hun A-diploma ongestemd slagwerk, met opmerkingen zoals; mooi ritmisch gespeeld en goede prima vista.

De geslaagden zijn:

• Joyce Mulder
• Therry de Groot
• Jeffrey Wanders

Alle drie van harte gefeliciteerd met het bereikte resultaat!

V.l.n.r.: Joyce Mulder, Jeffrey Wanders en Therry de Groot

Neem contact op