Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Stem op De Bazuin!

Muziekvereniging De Bazuin uit Schoonebeek gekozen tot leukste vereniging van Emmen en gaat door naar de volgende ronde.

Van oktober tot en met 31 december was er een verkiezing voor “de Leukste Vereniging” van iedere gemeente. Muziekvereniging De Bazuin kreeg de hoogste waardering en gaat nu door naar de provincieronde die loopt tot 28 februari 2013.

Ook in de provincieronde dingt De Bazuin mee in de verkiezing “Leukste vereniging van Nederland!” Via deze weg willen we iedereen oproepen zoveel mogelijk te stemmen op onze fantastische vereniging.

Stemmen kan hier!

Als je stemt maak je tevens kans op een reisje naar Parijs.

Neem contact op