Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Virus op de website

Hallo allemaal,

Even een kort bericht van de beheerder.

Door een beveiligingslek in de code van de website hebben hackers het voor elkaar weten te boksen om een virus op de website te installeren. Op het moment wordt er hard aan gewerkt om hier weer een mooie Bazuin website van te maken.

Door de werkzaamheden kan het zo zijn dat sommige functionaliteiten het niet doen, mijn excuses voor het ongemak.

Groet,

Bas

Neem contact op