Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

De Bazuin Schoonebeek 2de op NK voor slagwerkensembles!

De Malletband van De Bazuin Schoonebeek heeft zaterdag 8 februari 2014 de tweede plaats gehaald op het Nederlands Kampioenschap (NK) voor slagwerkensembles in het nieuwe theater De Nieuwe Kolk in Assen.

Onder leiding van dirigent Theo Van Kruistum werden  twee ingestudeerde werken ten gehore gebracht. Bijzonder aan het optreden van de malletband was de ondersteuning van een compleet combo en een zangeres. Dit jury waardeerde dit met 90.13 punten, goed voor een 1ste prijs en een 2de plaats in de rangschikking.

Slagwerkgroep St. Caecilia uit het Limburgse Gendt bemachtigde de 1ste plaats.

Neem contact op