Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Donateursactie

Donateursactie De Bazuin

De Bazuin houdt in februari dit jaar een grote donateursactie waarin de hele bevolking wordt benaderd in een huis-aan-huis actie. Alle bewoners krijgen een folder in de bus waarin de actie wordt uitgelegd en waarbij de leden van De Bazuin uw antwoord komen ophalen. Bestaande donateurs worden daarnaast apart benaderd het contributiebedrag te herzien.

Bent u geïnteresseerd geraakt, kunt u op onderstaande link de flyer downloaden met aanvullende informatie.

Donateurswerving-folder

Neem contact op