Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Sfeervolle avond met Diep Triest en De Bazuin!

 

Zaterdagavond 11 april was het feest in Sporthal De Kampen in Schoonebeek!

Ongeveer 350 bezoekers genoten van een spetterend optreden van de bekende smartlappenband Diep Triest. De fanfare en malletband van De Bazuin ondersteunden Diep Triest bij hun meezing hits.

Sporthal de Kampen was speciaal voor deze avond omgetoverd tot feestzaal, compleet met catering, een DJ en groot podium. Een grote lichtshow maakte het geheel compleet.

Rond negen uur waren de meeste bezoekers binnen waarna De Bazuin en Diep Triest samen begonnen met ‘Zij Gelooft in Mij’, het publiek was blij verrast met deze combinatie van band en muziekvereniging.

Er werd direct enthousiast meegedanst en gezongen, dit bleek een goede opmaat voor de rest van de avond.

Via Mexico ging het verder met Du, en het bekende Bloed, zweet en Tranen waarop de leden van de Malletband spontaan een  hoed en zonnebril tevoorschijn toverden.

Tijdens de pauze verzorgde een DJ de muziek met de nodige inhakers, de toon werd hiermee gezet voor het tweede deel van de avond.

Na een LUV medley werd Sugar Lee Hooper verwelkomd, en met Malle babbe en Manuela kwam er een eind aan een bijzondere, sfeervolle avond.

Er kan terug worden gekeken op een geslaagd evenement, De Bazuin heeft laten zien dat een combinatie van feestband en muziekvereniging  een goed concept is! Dit werd ook zeer gewaardeerd aan de reacties te horen van het aanwezige publiek.

Namens alle leden willen wij u ontzettend bedanken voor uw aanwezigheid!

 

Neem contact op