Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Verrassingsmiddag

Crescendo Sleen hield met haar malletband een 24 uurs muziek marathon.

Om de leden nog een extra hart onder de riem te steken heeft de malletband van de bazuin een aanmoediging serenade gebracht.

Na deze verrassing voor Crescendo stond de volgende verrassing op het programma:

De familie Vrieling hield haar 50 jarig huwelijks jubileum in Noord-Sleen. Door de familie van het echtpaar was een serenade aangevraagd, hieraan werkten fanfare en malletband mee.

Het echtpaar was blij verrast.

 

 

Neem contact op