Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Try-out Diever

Zaterdagavond 13 februari heeft de hele vereniging een try out concert gegeven als opmaat voor het jaarlijks concert op 5 maart.

In Diever werd rond 19 uur afgetrapt met Brassband Advendo Diever, deze vereniging had zaterdagmiddag al een studiemiddag gehad en wilde graag aan De Bazuin laten horen wat ze ingestudeerd hadden.

Na een klein half uur was het de beurt aan de Malletband van De Bazuin, in een andere omgeving spelen blijkt altijd goed te zijn voor het samenspel. De klank van de zaal is anders, de spelers horen andere dingen. Kortom een goed leermoment!

 

Malletband - Diever

Als laatste pakte het fanfare orkest uit met 2 blokjes non-stop muziek. Up tempo ging men van start, enkele solisten werden verwelkomd en rond half 10 was het try-out concert alweer over.

Bent u nu benieuwd geworden naar alle muziekstukken die gespeeld zijn?

Kom dan 5 maart naar Sporthal De Kampen in Schoonebeek, vanaf 19:30 uur kunt u horen wat u gister gemist hebt!

Neem contact op