Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Jeugdorkestenfestival

Op zaterdag 28 mei zullen 6 jeugd- en opleidingsorkesten uit de regio in de Grote Kerk in Emmen optreden. Dit als activiteit  tijdens de Maand van de Amateurkunst die van 21 mei t/m 18 juni in Emmen wordt georganiseerd.

Orkesten  van de volgende verenigingen doen mee:

  • Euterpe – Emmen
  • Laus Deo  -Emmen
  • De Bazuin  -Schoonebeek
  • Excelsior – Oosterhesselen
  • Odo – Odoorn
  • De Breiberger Muzikanten – Dalerpeel

Iedereen van jong tot oud is welkom om binnen te lopen en te komen luisteren! De middag begint om 13.00 uur.

jeugd festival
Neem contact op