Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

slotconcert Muziek is cool 24 juni

20160624 Slotconcert Muziek is Cool (1)

De afgelopen weken heeft groep 3 muziekles gehad van Desiree Wanders en groep 6 van Janny kruimink. Op vrijdag 24 juni om 19:00 uur worden de muziekprojecten afgesloten in samenwerking met De Bazuin. Tijdens de afsluiting laten groep 3 en 6 samen met het fanfare- en opleidingsorkest van De Bazuin zien en horen wat ze hebben geleerd.

Na het concert vindt de instrumentenmarkt plaats. Alle kinderen mogen alle instrumenten uitproberen, ondertussen verzamel je stempels totdat de stempelkaart vol is! Met een volle stempelkaart ontvang je een verrassing.

  • Datum: vrijdag 24 juni
  • Locatie: Europaweg kerk Schoonebeek
  • 19:00-20:00 uur: Concert van groep 3 en 6, samen met opleidingsorkest en fanfare van De Bazuin.
  • 20:00-20:45 uur: instrumenten markt voor alle kinderen.
laat weten of je aanwezig bent via onze Facebook pagina:
Neem contact op