slotconcert Muziek is cool 24 juni

20160624 Slotconcert Muziek is Cool (1)

De afgelopen weken heeft groep 3 muziekles gehad van Desiree Wanders en groep 6 van Janny kruimink. Op vrijdag 24 juni om 19:00 uur worden de muziekprojecten afgesloten in samenwerking met De Bazuin. Tijdens de afsluiting laten groep 3 en 6 samen met het fanfare- en opleidingsorkest van De Bazuin zien en horen wat ze hebben geleerd.

Na het concert vindt de instrumentenmarkt plaats. Alle kinderen mogen alle instrumenten uitproberen, ondertussen verzamel je stempels totdat de stempelkaart vol is! Met een volle stempelkaart ontvang je een verrassing.

  • Datum: vrijdag 24 juni
  • Locatie: Europaweg kerk Schoonebeek
  • 19:00-20:00 uur: Concert van groep 3 en 6, samen met opleidingsorkest en fanfare van De Bazuin.
  • 20:00-20:45 uur: instrumenten markt voor alle kinderen.
laat weten of je aanwezig bent via onze Facebook pagina:
Scroll naar boven