Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

Het lijkt stil in Schoonebeek

De Bazuin heeft besloten om pas weer te beginnen met de repetities na de zomervakanties. De fanfare begint op maandag 17 augustus en de malletband start weer op donderdag 20 augustus.

Het is daardoor een hele poos geleden dat de leden met elkaar gerepeteerd hebben. Toch hebben ze met elkaar wel gezorgd voor enkele leuke online avonden, 4 collega muzikanten hadden deze avonden allerlei vragen opgesteld en deze werden online via Skype met elkaar gedeeld.

Nu lijkt het stil in Schoonebeek, maar alle leden hebben thuis ook een muziekstuk ingestudeerd. klik maar eens op de link hieronder

https://www.youtube.com/watch?v=RfpVV-Fls-M

Neem contact op