Muziekvereniging
Agenda
Opleidingen

Als vereniging is de Bazuin natuurlijk steeds bezig met het werven van nieuwe leden. Dus speel je een instrument of lijkt het je leuk een instrument te bespelen? De Bazuin heeft voor jou iedereen een perfecte opleiding. Neem contact met ons op of kijk eens op onze opleiding pagina.

Word DONATEUR!

Muziek hangt in de lucht en dat moet zo blijven! Word donateur van muziekvereniging De Bazuin.

Klik hier om donateur te worden.

Sponsorkliks


Klik op bovenstaande logo en sponsor DE Bazuin. Doe uw internetaankopen via deze link. Het kost u niets en het levert ons een kleine provisie op.

Vrienden van De Bazuin

De vrienden van de Bazuin is een groep vrijwilligers die zich vooral bezighoud met het organiseren van acties voor De Bazuin. Wilt u meer informatie over de vrienden van de Bazuin ontvangen of wilt u zich bij de vrienden van de Bazuin aanmelden? neem dan contact met ons op.

23 April Pubquiz

Ga jij de strijd aan? Meld je aan voor de PubQuiz op zaterdag 23 april in het Aole Gemientehoes. Een quiz met diverse thema’s om je kennis te testen en een muziekronde met live muziek van Muziekvereniging De Bazuin Schoonebeek. Schrijf je in als team of individueel!!
Teams van 3-5 personen (Individuele opgave mogelijk*)
€ 7,50 p.p. incl. één drankje
Inschrijven tot vrijdag 22 april via activiteit@mfcschoonebeek.nl of ga naar www.aolegemientehoes.nl.
Geef bij opgave aan: teamnaam en aantal teamleden
Betaling vooraf, instructies volgen na inschrijving

  • Individuele opgaven worden in teams ingedeeld
Neem contact op